Τηγανητά δαχτυλίδια κρεμμυδιού

Υλικά

200 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια γάλακτος
2 αυγα
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Ένα κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
4 κρεμμύδια
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Πρώτα έφτιαξα το κουρκούτι αναμειγνύοντας το αλεύρι με το γάλα, τα αυγά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα και την πάπρικα. Έκανα τα πάντα καλά και άφησα το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα στο ψυγείο. Έκοψα τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια, τα έριξα στο κουρκούτι και τα τηγανίσα σε άφθονο ηλιέλαιο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΗ κλασσική Πάστα Φλώρα με απλό τρόπο
Επόμενο άρθροΜια κάπως διαφορετική εκδοχή της κλασικής Πατατοσαλάτας.