Τηγανητές μπριζόλες με μανιτάρια.

Υλικά

800γρ – 1 κιλό χοιρινές μπριζόλες
1-2 κσ σάλτσα Worcestershire,
1/2 κγ μαύρο πιπέρι,
1/2 κγ καυτερή και γλυκιά κόκκινη παπρικα,
1 κγ ρίγανη
1 κγ χυμό λεμονιού

1 ποτηρι λευκό κρασί
500 γρ μανιτάρια
1/2 κοκκινη και 1/2 πρασινη πιπερια

Εκτέλεση

Καρύκευσα το κρέας με λίγο αλάτι, σάλτσα Worcestershire, μαύρο πιπέρι, καυτερή και γλυκιά κόκκινη παπρικα, ρίγανη και λίγο χυμό λεμονιού και το άφησα στο ψυγείο για μια μέρα.

Σε ένα ζεστό τηγάνι, πρώτα σφράγισα τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές, έβαλα λίγο λευκό κρασί και τις έσβησα Μετά έβαλα τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και μερικά κομμάτια πιπεριες. Ανακάτεψα και μαγείρεψα μέχρι να γίνει.
Το κρέας που μαγειρεύεται με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ τρυφερό.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤα μπριος είναι ένα φανταστικά γλυκά ψωμάκια
Επόμενο άρθροΓλυκιά φριτάτα στο φούρνο