Τηγανητές πατάτες φούρνου

Υλικά

3-4 πατάτες
2 γεμάτες κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ριγανη
1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι-πιπερι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες, αν είναι χοντρές, ο χρόνος μαγειρέματος θα είναι μεγαλύτερος.
Στη συνέχεια το πλένουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ, το βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και το ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν ελαφρά.
Οι πατάτες (σαν) τηγανητές στο φούρνο τρώγονται αμέσως, διότι αφού κρυώσουν παύουν να είναι τραγανές.

Καλή σας όρεξη.

Προηγούμενο άρθροΤάρτα μήλου με στρώσεις…χωρίς αυγά
Επόμενο άρθροΘεϊκο Συκώτι Μοσχαρίσιο