Τηγανιτές Πιπεριές με φέτα
Συστατικά
8 πιπεριές(κέρατο), ή πρασινες πιπεριές(καμπάνα) (450 γρ)
2 φλιτζάνια φέτα τριμμένη
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόψτε τις πιπεριές σε κομμάτια, τραβήξτε έξω τους σπόρους και τις μεμβράνες και αφαιρέστε τα κοτσάνια
και τους σπόρους. Τηγανίστε τες στο ηλιέλαιο.
Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτοπετσέτα και αφήστε τις να κρυώσουν.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε τη φέτα. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για
δύο λεπτά. Προσθέστε τις πιπεριές και ανακατέψτε. Μαγειρέψτε για άλλα δύο λεπτά.

 

Τέλειο Ορεκτικό (greekscookbetter.com)

Προηγούμενο άρθροΚέικ Μελιού σε ζάχαρη βανίλιας
Επόμενο άρθροΟ Μπακλαβάς μου (Κλασικός)