Τούρτα Τριπλή Απόλαυση

Αυτό το κέικ περίμενε σχεδόν έναν χρόνο γιατί, δεν ξέρω, απλώς “χάθηκε” ανάμεσα στις συνταγές. Επινόησα επίσης το όνομα λόγω των δύο γεύσεων καρυδιού και σοκολάτας, και έχει τρία στρώματα γέμισης
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Υλικά

Μπισκότο Oreo (αλεσμένο) 300γρ
Ψίχουλα Oreo 150γρ
Πουτίγκα σοκολάτας Ανθος αραβοσίτου 3 φακ
Κρέμα γάλακτος 350γρ
Γάλα 1,25 λίτρα
Ζάχαρη άχνη 150γρ
Βούτυρο 50γρ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Εκτέλεση

Βάση:
Συνδυάστε 300 γραμμάρια αλεσμένου καρυδιού, λιωμένο βούτυρο και περίπου 150 ml γάλακτος και 100 g ζάχαρης άχνη και ζυμώστε σε μια ομοιογενή μάζα. Απλώνουμε στον πάτο μιας στρογγυλής φόρμας (26εκ.).

1η Γέμιση
Χτυπάμε 2 πουτίγκες με 500ml κρύο γάλα και 50g ζάχαρης και εφαρμόζουμε στην κρούστα βάσης.

2η Γέμιση
Χτυπάμε 1 πουτίγκα με 250ml γάλα. Χτυπάμε 100γρ κρέμα γάλακτος με 100ml γάλα. Αναμείξτε την κρέμα γάλακτος και τη πουτίγκα και εφαρμόστε πάνω από την πρώτη γέμιση.

3η Γέμιση
Χτυπήστε 250g κρέμα γάλακτος με 250ml γάλα, προσθέστε 150g ψίχουλα Oreo. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε ως τελική στρώση.

Διακοσμήστε όπως επιθυμείτε. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά Μισκότα με Nutella
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με Πουτίγκα