Τούρτα Μιλφέιγ σκέτος αφρός‼️😋😋

Υλικά

Χρειαζόμαστε Σφολιατίνια-Κρέμα-Σαντιγύ.
Κρέμα Υλικά:
1 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κ.σ.ζάχαρη
4 κ.σ.γεμάτες κόρν φλάουρ
2 κ.σ. γεμάτες αλεύρι
1 βανίλια
50 γρ.βούτυρο

Εκτέλεση:

Βγάζουμε λίγο γάλα σε ένα μπολ και διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το αλεύρι.
Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα να ζεσταθεί μαζί με την ζάχαρη.
Ρίχνουμε το μίγμα και ανακατεύουμε στο χαμηλό να δέσει.
Την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα την βανίλια και το βούτυρο σε κομματάκια.
Αφήνουμε να λιώσει το βούτυρο μόνο του και στην συνέχεια την ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να κρυώσει.

Τέλος αφού έχει κρυώσει καλά την αφρατεύουμε με το μίξερ.
Και αρχινάμε Συναρμολογήση:
Βάζουμε στο τάπερ ή ταψί ή τσέρκι Νο.28 εκ.
στο πάτο μια σειρά σφολιατίνια.
Ρίχνουμε την μισή κρέμα.
Πάνω στην κρέμα ξανά σφολιατίνια!
Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα και κλείνουμε με σφολιατίνια.

Κάνουμε και την Σαντιγύ:
Χτυπάμε ένα μόρφατ μεταλλικό κουτί με 300 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ.γάλα φρέσκο.
Την βάζουμε πάνω στα σφολιατίνια.
Τέλος τρίβουμε για διακόσμηση σφολιατίνια.
Το βάζουμε στο ψυγείο ξεσκέπαστο.
Καλό θα είναι να φαγωθεί τις 2 πρώτες μέρες για να είναι τραγανό.
Όσο περνάνε οι μέρες μαλακώνει από την υγρασία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!😍😍😍

Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Χοιρινό Πρασοσέλινο θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΤο πιο εύκολο γλυκάκι Μπράουνις…έχει κατακλύσει το internet