ΥΛΙΚΑ
1/4 της κουπας λιωμένη μαυρη σοκολάτα, και τριμένη σοκολάτα για γαρνιτούρα
2 ώριμα αβοκάντο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
1/4 κουπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου  ή μέλι
1 κγ.  εκχύλισμα βανίλιας
μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση
Σε  ένα μπλέντερ, χτυπήστε τη λιωμένη σοκολάτα, τα αβοκάντο, τη σκόνη κακάου, την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν, περίπου 45 δευτερόλεπτα.

Μοιράστε το μίγμα ανάμεσα σε τέσσερα βάζα ή ποτήρια και πάνω ρίξτε με κομμάτια μαυρης τριμμένης σοκολάτας.
Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να το σερβίρετε.

Προηγούμενο άρθροΦανταστική Μανιταρόπιτα
Επόμενο άρθροΕνα κέικ με σιρόπι μελιού…λιώνει στον ουρανίσκο