Το πιο γρήγορο αλμυρό σνακ 

Υλικά

1 αυγό
1 κουπα γιαουρτι
1 κοφτο κουτ.γλ Μαγειρική σόδα
3 κουπες αλεύρι
1 κουπα τριμμένο τυρί

Εκτέλεση

Βάζουμε πρώτα την σόδα μεσα στο γιαουρτι και την αφήνουμε για 20 λεπτα. Μετά αναμιγνυουμε όλα τα υλικα με λαδωμένα χέρια φτιάχνουμε μπαλάκια σε ταψί ψηνουμε για περίπου 15 λεπτά στους 180 – 200 βαθμούς ανάλογα το φουρνο αφου πρωτα κανουμε μια λακουβίτσα και βάλουμε ένα κομμάτι τυρί ή ένα κομμάτι βούτυρο.

Ειναι απιστευτο

 

Προηγούμενο άρθροΣκορδόψωμο
Επόμενο άρθροΤυροψομάκια σόδας…το καλυτερο και πιο υγιεινο σνακ