Συστατικά

ΚΕΪΚ:
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές μαγειρικής σόδα
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 αυγα
1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
2 1/2 φλυτζάνια τριμμένο ανανά, μη αποξηραμένο
ΓΛΑΣΣΟ:
113 γρ βούτυρο, 
3/4 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1 κούπα ζάχαρη
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη

Οδηγίες
Χτυπήστε όλα τα συστατικά του κέικ με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί 20χ30 εκ.   

Και ψήνουμε σε φούρνο 175 C για 30 – 40 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί στο κέντρο το κέικ.

Ενώ το κέικ είναι ακόμα ζεστό, τρυπήστε το με ένα πιρούνι για να βοηθήσετε το γλασσο να μουλιάσει το κέικ. Αμέσως μετά ρίχνουμε το γλασσο πάνω του.

ΓΛΑΣΣΟ: Βράζετε το βούτυρο, το γάλα και τη ζάχαρη μέχρι να πήξει, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε τα καρύδια και την καρύδα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤο μυστικό για την τέλεια ζύμη πίτσας
Επόμενο άρθροΤυραμισσού χωρίς αβγά…στο άψε σβήσε