Υλικά

1 πακέτο φύλλο (12 έως 14 φύλλα, κομμένα κατά το ήμισυ κατά μήκος)
700 γραμμάρια φρέσκα λευκά μανιτάρια
(περίπου 1,5 φλιτζάνια από λευκό μανιτάρι ψιλοκομμένο μικρό)
1 ολόκληρο πράσο (2 ½ φλιτζάνια περίπου)
1 ¼ φλιτζάνια φέτα τριμμένη
2 κσ τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 αυγά χτυπημένα
Ελαιόλαδο
Λιωμένο βούτυρο
Κάνει περίπου 24-28 ανά παρτίδα παραπάνω

Εκτέλεση
Σοτάρετε τα Μανιτάρια με 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο και 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Στραγγίξτε τα και αφήστε στην άκρη σε ένα μπολ. Χρησιμοποιήστε το ίδιο τηγάνι για το επόμενο βήμα
Σοτάρετε το πράσα σε 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, εάν υπάρχει κάποιο υγρό, στραγγίξτε
Προσθέστε το στα μανιτάρια και αφήστε να κρυώσουν πριν βάλετε τα υπόλοιπα υλικά
Προσθέστε φέτα, παρμεζάνα, σκόρδο, πιπέρι
(Δοκιμάσαμε σε αυτό το σημείο, αν χρειάζετε να προσθέσουμε επιπλέον αλάτι)
Προσθέστε το χτυπημένο αυγό – με το κουτάλι
Τα τρίγωνα είναι ακριβώς όπως τα σπανακοπιτάκια ή τα τιτροπιτάκια
½ φύλλο, διπλώστε ξανά στην μέση, ψιλοβρέξτε με το βούτυρο, βάτε την γέμιση
σχηματίστε τα τρίγωνα στη συνέχεια βουρτσίστε με το βούτυρο και βάλτε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Προηγούμενο άρθροΣπανακόρυζο…Απλό, υγιεινό και νόστιμο!
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα Με Ζύμη Γιαουρτιού!