Τυροπιτάκια Χωρίς Φύλλο

Υλικά

μαϊντανός ψιλοκομμένος
100 γραμμάρια τυριού φέτα κομμενη σε κυβάκια
100 γραμμάρια τυριού τσένταρ τριμμένο
1 αυγό
1 ποτήρι κρασιού γάλα (90 ml)
10 γραμμάρια μπεικιν παουντερ
300 γραμμάρια αλεύρι
8 γραμμάρια αλατιού
για τηγάνισμα, φυτικό λάδι

Εκτέλεση

Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το αυγό, γάλα, και όλα τα ψιλοκομμένα υλικά, μπεικιν , αλάτι και
ανακατεύουμε με μία μαριζ πολύ καλα.
Συνεχίζουμε και προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη που δε κολλάει στα χέρια.

Βγάζουμε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο και την ανοίγουμε με χοντρό πλαστη.

Την τετραγωνίζουμε με ένα μαχαίρι και την κόβουμε όπως φαίνεται στην φωτό

Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι (αρκετο λάδι) να κάψει σε μέτρια φωτιά και ξεκινάμε να
τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσει κάθε πλευρά.

Βγάζουμε σε ένα πιάτο αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε

Καλή επιτυχία

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΤυρόψωμο….μπορεί να το φτιάξει ο καθένας
Επόμενο άρθροΛαχανοκεφτέδες Ογκρατέν…Η πιο νόστιμη και απλούστερη συνταγή