Τραγανό κροκάν με καρύδια

Υλικά

300 γρ καρύδια,
350 γρ κοκκοποιημένη ζάχαρη,
40 γρ νερό,
10 γρ χυμό λεμονιού.

Εκτέλεση

Βάζω τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι σε μια κατσαρόλα και ανακατεύω μέχρι το μείγμα να πάρει ένα κεχριμπαρένιο χρώμα. Εν τω μεταξύ, ζέστανα τα καρύδια τα οποία στη συνέχεια πρόσθεσα στην κατσαρόλα και ανακάτεψα καλά.
Ρίξαμε τα πάντα σε μια φόρμα στρωμένη με χαρτί ψησίματος και με μια σπάτουλα τα ισοπέδωσα όλα και τα άφησα να κρυώσουν για περίπου 1 ώρα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠίτα από έτοιμo φύλλο….την φτιάχνω όταν θέλω κάτι για φαγητό τώρα
Επόμενο άρθροΜελομακάρονα….δεν την αλλάζω αυτή την συνταγή