Συστατικά
1 κούπα (240 ml) κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι (225 γραμμάρια) τυρί Mascarpone
2-3 κσ ζάχαρη 
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κσ amaretto ή ρούμι
2 1/2 φλυτζάνια (591 ml) δυνατό κρύο καφέ
200 γραμμάρια σαβαγιαρ
κακάο για τη σκόνη

Οδηγίες
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και την βανίλια. Προσθέστε το τυρί Mascarpone και το amaretto ή το ρούμι.
Ρίξτε τον καφέ σε ένα ρηχό πιάτο. Βυθίστε αρκετά σαβαγιαρ στον καφέ για να καλύψετε τη βάση ενός ταψιού (15 × 24 cm, 4 φλυτζάνια). Προσθέστε ένα μέρος του μείγματος της κρέμας και στρώστε το. Επαναλάβετε τα στρώματα 1 ή 2 φορές, τελειώνοντας με την κρέμα.
Σκεπάστε το και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Πασπαλίστε με κακάο πριν από το σερβίρισμα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤο πιο εύκολο και ζουμερό Κέικ
Επόμενο άρθροΠολύχρωμο Κέικ με φρούτα