Τυροπιτάκια 

Υλικά:

1 κούπα νερό ή γσλα
1/2 κούπα σπορέλαιο
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλιά βιτάμ
αλεύρι όσο πάρει.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη μαγιά με το νέρο (χλιαρό)
και τη ζάχαρη μετά όλα τα υλικά, κάνουμε ζύμη μαλακία να μή κολλάει στα χέρια, αφήνουμε να ξεκουραστή για 1 ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 5 μέρη, ανοίγουμε και κόβουμε στα 8 σε ακτίνες βάζουμε στη άκρη
το τυρί και κλείνουμε.Πάνω βάζουμε αυγό και σουσάμι.Ψήνουμε στους 180′ όσπου να ροδίσουν.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ:Ελενη Παπανικολαου

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με λαχανικά
Επόμενο άρθροΖυμαρικά στο φούρνο, χρησιμοποιώντας λευκή σοκολάτα και καραμέλα.