ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  1 κουτί σφολιάτα, σε θερμοκρασία δωματίου
  3 φέτες πεπερόνι σε φέτες
  1 1/2 φλιτζάνια τυρί μοτζαρέλα
  1 φλιτζάνι σάλτσα πίτσας

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C. Αφήστε την σφολίατα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν ξετυλίξτε (βλ. Οδηγίες συσκευασίας).
Ξετυλίξτε τις σφολίατες και κόψτε 6 κύκλους από κάθε κρούστα χρησιμοποιώντας έναν κόφτη μπισκότων 10 εκ. Ίσως χρειαστεί να ξαναζυμώστε τα υπολείμματα ζύμης για να πάρετε τον 6ο (ή τον 7ο) κύκλο.

Τοποθετήστε περίπου 3 κομμάτια από πεπερόνι και μια μεγάλη δόση τυριού στο κέντρο κάθε κύκλου. Αναδιπλώστε τις πλευρές και πιέστε τις άκρες να κλείσουν.
Πιέστε τις άκρες με τα δόντια ενός πιρουνιού για να σφραγίσουν.
Ψήνετε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος(2,5 εκ μεταξύ τους) για περίπου 13-15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.


Σερβίρετε αμέσως με σάλτσα πίτσας!
Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: shugarysweets.com

Προηγούμενο άρθροΠολύ εύκολος μπακλαβάς σε ρολό
Επόμενο άρθροΜακαρόνια με σάλτσα κοτόπουλου και λαχανικών