ΥΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη
1 κούπα νερό
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ζύμη ελαστική
περίπου 500 γραμ. για όλες τις χρήσεις.

Για τη γέμιση
τριμμένη γραβιέρα
ή κεφαλοτύρι
ή τριμμένη φέτα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ολα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε -χωρίζουμε σε μικρές μπαλίτσες .
Τις πατάμε με την παλάμη μας να ανοίξουν και γεμίζουμε με τυρί της επιλογής μας και κλείνουμε χωρίς να τρυπήσουν μην τρέξει το τυρί .

Αφού τα κλείσουμε καλά τα πατάμε με την παλάμη μας να γίνουν λεπτά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα εξαφανίζουμε !!!!
 Aπό ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτένιες μπουκίτσες με ψημένο αυγογλάσο…σε δύο παραλλαγές
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο Μπυράτο Κατσαρόλας