Τυρόπιτα με σφολιάτα

Υλικά:

1 κουτί σφολιάτα
400 γραμ.τυρί φέτα
200 γραμ.κασέρι
4 αυγά
1/2 φλυτζάνι γάλα
Αλάτι λίγο
Πιπέρι άσπρο
Σουσάμι(προαιρετικά).

Εκτέλεση:

Αφήνουμε τη σφολιάτα σε θερμοκρασία δωματίου να ξεπαγώσει 2-3 ώρες.
Χτυπάμε τα 3 από τα 4 αυγά σε ένα μπολ με το γάλα και προσθέτουμε τη φέτα και το κασέρι που έχουμε πρώτα τρίψει. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί κουζίνας.
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα.

Απλώνουμε το μείγμα της γέμισης και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους.
Χρησιμοποιούμε το 4 αυγό για να επαλείψουμε από πάνω την πίτα μας.
Αν θέλουμε ρίχνουμε και λίγο σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της κας Ελένης Τσιουκάνη

Προηγούμενο άρθροCheesecake με μασκαρπόνε, κρέμα και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΨητές Μελιτζάνες σε σχάρα ή σε Τηγάνι Γκριλιέρα