Συστατικά

85 gr τυρί φέτα (η φέτα να έχει σχήμα ορθογωνίου ή τετράγωνο περίπου 7 Χ 10 ek, ώστε να μπορείτε να την διπλώσετε εύκολα)
1 φύλλο για πίτα
1-2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για το βούρτσισμα

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμοί Κελσίου
Φρυγανίστε το σουσάμι. Πάνω σε μέτρια φωτιά για περίπου 1-2 λεπτά, ανακινώντας το τηγάνι.
Απλώστε το φύλλο και βουρτσίστε το με ελαιόλαδο (βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει ολόκληρο το φύλλο με το ελαιόλαδο.)
Τοποθετήστε την φέτα στο κάτω μέρος του φύλλου και διπλώστε τις πλευρές και στη συνέχεια αναδιπλώστε το τυρί μέχρι να φτάσετε στο τέλος του φύλλου. Βουρτσείστε το εξωτερικό με το ελαιόλαδο και τοποθετήστε το με την διπλωμένη όψη στο κάτω μέρος του τηγανιού.
Ψήστε για περίπου 20 λεπτά.
Αφαιρέστε από τον φούρνο ραντιστε με το μέλι και πασπαλίστε τους σουσάμι από πάνω

Αυτό είναι.

Προηγούμενο άρθροΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
Επόμενο άρθροΜανιτάρια με Πράσο Γιαχνί….είναι γλύκισμα