Φέτες κοτόπουλου στο φούρνο

Συστατικά:

Φέτες στήθος κοτόπουλου
καπνιστό τυρί μετσοβονε σε φέτες
Ντομάτα κομμένη σε δαχτυλίδια
Πέστο βασιλικού
Τριμμένη φρυγανιά
Σκόνη σκόρδου
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Πιπεριές
Σπορέλαιο
Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

Τις ποσότητες τις ρυθμίζεται ανάλογα πόσες φέτες θέλετε να ψησετε

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο σκόρδο σε σκόνη.
Βουτάμε τις φέτες κοτόπουλου στο μείγμα και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές στο σπορέλαιο.
Μεταφέρετε τις φέτες στο ταψί (το έστρωσα με χαρτί ψησίματος), βάζετε σε κάθε φέτα 1/2 από το τυρί μετσοβόνε, απλώνετε λίγο πέστο και τελειώνετε με 1 φέτα ντομάτα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση και μετά ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου
20 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: In cucina con Trilly

Προηγούμενο άρθροΤο cheesecake της Ιταλίδας Γιαγιάς μου.
Επόμενο άρθροΠυργίσκοι Μελιτζάνας…δεν προλαβα’ινουν να μεινουν στο πιάτο