Φασολάδα με λαχανικά

Υλικά:

Όλα τα λαχανικά της συνταγής είναι ψιλοκομμένα.
Λευκά φασόλια – 500 g (μουλιασμένα σε νερό το προηγούμενο βράδυ).

Κρεμμύδι – 3 κεφάλια.
Καρότα – 3 τεμ.
Σέλινο – 1 κεφάλι (μικρό).
Πράσινες πιπεριές – 2 τεμ.
Κόκκινες πιπεριές – 2 τεμ.
Κονσερβοποιημένες ντομάτες κομμενες – 200 g.
Μαιντανος – 1 ματσακι
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λάδι

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε κρύο νερό.
Περιμένετε να βράσει και αλλάξτε το πρώτο νερό. Προσθέστε λίγο αλάτι και λάδι και αφήστε το να ψηθεί σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά.
Μετά από 30 λεπτά, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά (ψιλοκομμένα) στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και αφήστε το να ψηθεί για άλλα 60 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
60 λεπτά αργότερα αλατοπιπερώνουμε τα φασόλια, το μαύρο πιπέρι, την πάπρικα και το φρέσκο ​​σχοινόπρασο ψιλοκομμένο.
Αφήνουμε τα φασόλια να μαγειρευτούν με τα μπαχαρικά για άλλα 15-20 λεπτά. Πασπαλίζουμε τα τελειωμένα φασόλια με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή μαϊντανό.

Καλή όρεξη!

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για: Φασόλια Πρεσπών

ΠΗΓΗ: domashnirecepti

Προηγούμενο άρθροΤούρτα σοκολάτας Snickers: Μια νόστιμη γλυκιά συνταγή με φυστικοβούτυρο και παντεσπάνι
Επόμενο άρθροΧταπόδι ραγού με ζυμαρικά.