Φλογέρες με τυρί

Για πρωινό την Κυριακή ετοίμασα τραγανές φλογέρες με τυρί

Υλικά

2 φύλλα κρούστας για πίτες
8 κ.σ. ελαιόλαδο
350 γρ αγελαδινό τυρί
2 χτυπημένα αυγά
ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ θρυμμάτισα το αγελαδινό τυρί το οποίο ανακάτεψα με 2 χτυπημένα αυγά.
Παίρνουμε 2 φύλλα και τα κόβουμε σταυρωτά ώστε να έχουμε 8 τετράγωνα κομμάτια.
Πασπαλίζουμε το ένα κομμάτι με ελαιόλαδο.

Βαζουμε μια κσ γεμιση σε γραμμη στην μια γωνία του τετραγώνου. Τυλίγουμε οταν φτάσουμε στην μεση κλείνουμε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα και συνεχίζουμε να τυλίγουμε.
Στην άκρη του φύλλου απλώνουμε λίγο νερό για να κολλήσει και να κλείσει η φλογέρα.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια.

Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βάζουμε σε δόσεις τις φλογέρες και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤραγανές παραδεισένιες μπουκιές φαλάφελ με μία φανταστική σάλτσα ταχίνι
Επόμενο άρθροΦρεσκοψημένη μηλόπιτα με γιαούρτι και κανέλα 😋