Φλογέρες τυριού

Υλικά

350gr τυρί μοτσαρέλα
1 κουταλάκι του γλυκια πάπρικα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
5-6 μίσχoυς μαϊντανού
Φυτικό λάδι
6 φύλλα κρούστας

Εκτέλεση

Τρίβουμε το τυρί στο χοντρό.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το ρίχνουμε στο τυρί
Ψιλοκόβουμε και το μαϊντανό και το ρίχνουμε στο τυρί
Πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα και ανακατεύουμε

Κόβουμε τα φύλλα ζύμης στα 2, και από κάθε φύλλο φτιάχνουμε 2 φλογέρες
Μπροστά από μία γωνία του φύλλου ή σαν ντολμαδάκι βάζουμε 2 κουταλιές γέμισης και τυλίγουμε όπως
βλέπεις στις φωτό. Ραντίζεις την ζύμη στο δίπλωμα και με λίγο νερό για να κολλήσει


Ρίχνουμε στο τηγάνι και ζεσταίνουμε μισό ποτήρι λαδι να καψει και τηγανίζουμε
τις φλογέρες και από τις δύο πλευρές.

Εγγραφείτε στο κανάλι της Συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Κέικ Καραμέλα με καρύδια
Επόμενο άρθροΤιραμισού με αμαρέτο και αμύγδαλα (ιταλική συνταγή)