Κολοκυθοανθοί σε χυλό

Aποτελούν έναν καταπληκτικό μεζέ για τους καλοφαγάδες φυσικά με συνοδεία ούζου Μυτιλήνης!!!

Υλικά

30 κολοκυθολούλουδα

Χυλός
2 κούπες αλεύρι γ.ο.χ
2 κούπες νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 αυγά
Ξερή μυτζήθρα για πασπάλισμα
Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μία κούπα ρίχνουμε όλα τα υλικά για τον χυλό και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να γίνει ένας πηχτός χυλός. Άν ο χυλός είναι πολύ πηχτός ρίχνουμε λίγο νεράκι να τον αραιώσουμε αν είναι πολύ αραιός ρίχνουμε λίγο αλεύρι.
Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βουτάμε ένα-ένα τα κολοκυθολούλουδα στο χυλό και τα βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε και απ τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Aποτελούν έναν καταπληκτικό μεζέ για τους καλοφαγάδες φυσικά με συνοδεία ούζου Μυτιλήνης!!!

Καλη Απόλαυση με ούζο Μυτιλήνης

Η Συνταγή είναι της Μυτιληνιάς Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΤορτίγια με ζαμπόν ντομάτα τυρί…ένα υπέροχο μεξικάνικο πιάτο
Επόμενο άρθροΒραζιλιάνα