Φρέσκo ψαρι γλωσσα στο φούρνο με φρέσκα λαχανικά και πολέντα

Υλικά

1 κιλό φρέσκο ψάρι γλωσσας
ροζ αλάτι,
τρίχρωμο πιπέρι,
καπνιστή πάπρικα
και λάδι.
1 Πορτοκαλί και 1 κίτρινη πιπεριά
1 κρεμμύδι σε φέτες,
450 γρ κονσέρβα βιολογικές ντομάτες σε κύβους με χυμό,
κάπαρη, ελιές καλαμάτας,
πράσινες ελιές και πολέντα.
λευκό κρασί περίπου 1/4 ποτηρι του νερύ

Εκτέλεση

Καρυκευουμε το ψάρι με ροζ αλάτι, τρίχρωμο πιπέρι, καπνιστή πάπρικα και λάδι αβοκάντο.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και το κρεμμυδι σε φέτες
Αλατοπιπερώνετε, σοτάρετε τα λαχανικά σε λάδι της επιλογής σας, για 7 λεπτά περίπου σε ένα τηγάνι, προσθέτετε λευκό κρασί προσθέτετε τις ντομάτες, μαγειρεύετε για περίπου 10 λεπτά με το καπάκι, προσθέτετε τις ελιές και την κάπαρη,
μεταφέρετε το ψάρι πάνω από τα λαχανικά, ψήνετε στους 190 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά, σερβίρετε πάνω από ρύζι ή πολέντα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠίτα αέρος με τυρί….όταν την δοκίμασαν κανένας δεν πίστευε ποσο ευκολη είναι
Επόμενο άρθροΡαβανί με γιαούρτι…είναι φανταστικό