Υλικα

9 φυλλα χειροποιητα
Λαχανικα
1 ματσακι σεσκουλα πλυμενα τριμμενα
1 ματσακι σπανακι το ιδιο
1 ματσακι λαπατα το ιδιο
1 ματσακι τσουκνιδες τρυφερες πλυμενες τριμμενες
Μυρωδικα
1 ματσακι ανιθο
1 ματσακι μαιντανο τριμμενο
3 κρεμμυδακια φρεσκα
2 πρασσα τριμμενα
3 σκορδα φρεσκα τριμμενα με τη φλουδα δηλ τα πρασινα οπως εειναι τα κρεμμυδακια
Ελαιολαδο για το αλλειμα και μισο ποτηρι κρασιου για τη γεμιση
Μισο κιλο φετα
2 αυγα
Αλατι πιπερι
1 κουτακι γαλα νουνου μικρο
Για τα φυλλα
1 κιλο αλευρι γοχ
Λιγο λαδι
Λιγο ξυδι
Χλιαρο νερο οσο παρει να γινει μια μαλακη ζυμη να μην κολλαει
Απο το αλευρι κραταμε 2 κουπες για το πλασιμο

Εκτελεση
Ζυμωνουμε τα φυλλα και τα aφηνουμμε στην ακρη σκεπασμενα με πετσετα
Σε λεκανη ριχνουμε τα λαχανικα τα μυρωδικα τη φετα τριμμενη το λαδι αλατι πιπερι το νουνου και τα ανακατευουμε
Πλαθουμε εννεα φυλλα τα δυο μεγαλυτερα τα υπολοιπα μικροτερα
Στρωνουμε τα μεγαλα φυλλα σε λαδωμενο ταψι λαδονωντας τα και ριχνουμε μια χουφτα γεμιση τη στρωνουμε σε ολη την επιφανεια


Συνεχιζουμε τη διαδικασια φυλλο γεμιση λαδονωντας τα φυλλα και τελος στρωνουμε τα δυο τελευταια φυλλα ραντιζουμε μ ελαιολαδο και λιγο νερακι και κοβουμε σε κομματια
Ψηνουμε στους 200 β για μια ωρα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΡΕΑ

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή για μια εύκολη πίτσα με ψωμί του τοστ!
Επόμενο άρθροΔείτε πως θα κάνετε επίπεδη κοιλιά…μέρος τρίτο