Ψητά ντοματίνια με σκόρδο και θυμάρι

Υλικά

1/2 κιλό ντοματίνια.
Σκελίδες σκόρδο – 6,7 τεμ
ελαιόλαδο -1 κούπα
Αλάτι και πιπέρι
1,2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
1,2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι Στην περίπτωσή μου είναι φρέσκος βασιλικός

Εκτέλεση

Βάζουμε χαρτί ψησίματος σε ταψί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες.
Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Περιχύνουμε με ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για να γευση και 1,2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη.
Φρέσκο θυμάρι Στην περίπτωσή μου είναι φρέσκος βασιλικός Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τα έψησα για 1/2 ώρα περίπου.
Έπειτα έκλεισα το ένα μέρος σε βάζο, το οποίο αφού κρυώσει καλά, φυλάσσεται στο ψυγείο για περίπου 2 εβδομάδες ή και περισσότερο.

Ψητά ντοματίνια

Τα τρώμε με κατσικίσιο τυρί, σε μπρουσκέτα ή όπως μας αρεσει

Цветомира Пенкова

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό μελωμένο στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΠατατοτυρόψωμο σε ένα τηγάνι…η συνταγή που έριξε το internet