Κάνω πατάτες πουρέ, ψητές πατάτες, πατάτες τηγανιτές, όλη την ώρα! Ωστόσο, οι ψητές πατάτες Parmesan παρέχουν μια γεύση που τους τρελαίνει όλους!

Συστατικά
4 μεσαίες πατάτες κυδωνάτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κουτ. Σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Οδηγίες
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C. Κόψτε τις πατάτες σε σφήνες.
2. Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζετε την παρμεζάνα, το σκόρδο και την πάπρικα και αφήστε  στην άκρη. Στη συνέχεια, ανακατέψτε τις πατάτες και το λάδι μαζί σε ένα μπολ ανάμειξης, στη συνέχεια προσθέστε το μπολ του τυριού και αλλατίστε και ανακατέψτε για να τις καλύψετε.
3. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί σε ένα μόνο στρώμα.
4. Ψήστε για περίπου 30-35 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε από το φούρνο και γυρίστε όλες τις πατάτες. Ψήστε για λίγα λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και χρυσές.

Προηγούμενο άρθροΚλασικά Κουλουράκια βουτύρου
Επόμενο άρθροΚεκάκια Καρότου της Εμμανουέλας