Φρέσκια αγκινάρα με μάραθο στο τηγάνι.

Υλικά

3 αγκινάρες
1 μάραθο
λάδι
Αλάτι & πιπέρι
λίγη ξερή ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι

Εκτέλεση

Αφού αφαιρέσουμε τις αγκινάρες από τα σκληρά εξωτερικά στρώματά τους, τις κόβουμε στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες.
Το ίδιο και το μάραθο. Σοτάρουμε σε 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Αλάτι & πιπέρι για γεύση. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Μόλις βγει από το τηγάνι, προσθέστε λίγη ξερή ρίγανη και 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΥγρό Κέικ με σιρόπι γάλακτος
Επόμενο άρθροΚολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και λαχανικά