Πέννες με κιμά ρίγανη και Φέτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 6 Μερίδες

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 
1 κύβο ζωμό βοδινό διαλυμένο σε 400 γρ. νερό
1 κονσέρβα ντομάτες κονκασε
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
3/4 του πακέτου ζυμαρικά πέννες
1 1/2 φλιτζάνια κατεψυγμένο σπανάκι σε φύλλα, αποψυγμένο 
3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί φέτα, χωρισμένο

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μαγειρέψτε το κιμά και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια υψηλή θερμότητα έως ότου ο κιμάς δεν είναι πλέον ροζ, ανακατεύοντας περιστασιακά. Στραγγίξτε το λίπος. Προσθέστε ρίγανη, κανέλα και σκόνη σκόρδου. Ανακατέψτε καλά.

Ανακατέψτε το ζωμό, τις ντομάτες και τον ντοματοπελτέ. Βράστε. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά. Μειώστε τη φωτιά στη μέση. Σκεπάστε και μαγειρέψτε 10 λεπτά ή έως ότου τα ζυμαρικά είναι σχεδόν τρυφερά. Ανακατεύετε το σπανάκι και 1/2 φλιτζάνι φέτα. Σκεπάστε. Μαγειρέψτε 5 λεπτά επιπλέον ή μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά.
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί φέτα 1/4 φλυτζανιού. Σκεπάστε και αφήστε να παραμείνει 5 λεπτά.