Για τη ζυμη
4 κουπες αλευρι γοχ,περ 400 γρ
Ενα φλυτζ καφε λαδι
Λιγο αλατι
Λιγο ξυδι
Μια κουπα νερο

Γεμιση

4 κουπες τριμενο,καλα στραγγισμενο ,κολοκυθακι
Μια και μιση κουπα φετα τριμενη και μια γκουντα
Λιγο πιπερι
Δυοσμο
Μυρωνι
Και δυο κ σ σιμιγδαλι

Λιγο βουτυρο και εναν κροκο για αλοιμα
Σουσαμι

Εκτέλεση

Φτιαχνω τη ζυμη και την αφηνω μιση ωριτσα στην ακρη
Τριβω το κολοκυθι,του ριχνω λιγο χοντρο αλατι και το αφηνω στο σουρωτο για λιγο
Μετα το στιβω καλα,και προσθετω τα υπολοιπα υλικα της γεμισης
Ανοιγω μακροστενα φυλλα,τρια μου βγηκαν,οχι πολυ λεπτα
Βαζω γεμιση κατα μηκος,χαράζω μονο το πανω μερος της ζυμης,αλείβω με αυγο και λιγο βουτυρακι,ριχνω σουσαμι,ραντιζω με λιγο νερακι,και φουρνο
200 βαθμους ,αντιστασεις,περ τρια τεταρτα ,μεχρι να παρουν χρωμα
Εγιναν πεντανοστιμα
Εβαλα σιμιγδαλι γιατι οσο κι αν το εστιβα ,παλι εβγαζε υγρα το κολοκυθακι
Αν περιμενα,και τα εκοβα κρυα,θα ηταν πιο κομψά !!!,
Απο γευση ,τελειααααααα

Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες με Αλεύρι Βρώμης και Γάλα Αμυγδάλου
Επόμενο άρθροTυρόπιτες με ζύμη κουρού