Κεφτέδες γεμιστοί με φέτα και λαχανικά

Υλικά

500γρ κιμά Μοσχαρίσιο
500 γρ κιμά Χοιρινό
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι,
μαύρο πιπέρι,
100 γρ περίπου φέτα
1 αβγό,
σκόνη σκόρδου,
σκόνη τζίντζερ,
νιφάδες σκόρδου,
κύμινο
λίγη καυτερή πιπερι

Γέμιση
100 γρ περίπου φέτα
ψητές πιπεριές
κολοκυθάκια

Εκτέλεση

Βάζω τον κιμά σε ένα μπολ και πρόσθεσα ψιλοκομμένο κρεμμύδι Αλάτι, μαύρο πιπέρι, 1 αβγό, σκόνη σκόρδου, σκόνη τζίντζερ, νιφάδες σκόρδου, κύμινο και λίγη καυτερή πιπεριά. Ανακατεύω καλά και το αφήνω να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
Κόβω τις ψητές πιπεριές και τα κολοκυθάκια και τριμμένη φέτα και αλάτισα αν η φετα δεν ειναι πολυ αλμυρη.
Παίρνουμε λίγο λίγο μείγμα, το ανοίγουμε στη παλάμη μας, βάζουμε στη μέση λιγη φέτα και λιγο απο το μείγμα πιπεριών με κολοκυθάκια και τηγάνισα μέσα σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι.
Αν ψήσετε στο φούρνο δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Ντονατς παραλίας
Επόμενο άρθροΣπιτικά πιροσκί με λουκάνικα και τυρί ❤