Mακαρόνια Mac & Cheese

Υλικά

500 γραμμάρια μακαρόνια κοράλι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κρόκο αυγού
1 κουτί γάλα εβαπορέ
200 γραμμάρια τυρί τσένταρ τριμμένο
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση σε μία μεγάλη κατσαρόλα και μόλις βράσει ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε aldente.
Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε σ’ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και τον κρόκο του αυγού και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τέλος το τυρί και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει και να έχουμε μία κρεμώδη σάλτσα.
Αν θέλουμε αδειάζουμε το μίγμα σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 με 15 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με γλυκιά πάπρικα!!!!

Καλή σας όρεξη!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΒουτήματα Αμυγδάλου
Επόμενο άρθροΨαρονέφρι αλά κρεμ με ρύζι