Mελιτζάνες ιμάμ

Υλικα

5-6 μελιτζάνες
6 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κόκκινη πιπεριά
αλάτι πιπέρι
1 φύλλο Δάφνης
μαϊντανό φρέσκο
200ml πουμαρό
1/2 ποτήρι νερό
2 ντομάτες σε φέτες
λίγο κεφαλοτύρι ♥️♥️♥️♥️

Εκτέλεση

Επλυνα και έκοψα τις μελιτζάνες στη μέση και τις έβαλε σε μία λεκάνη με αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά
Μετά τις τηγάνισα σε μία ρηχή κατσαρόλα έβαλα ελαιόλαδο έκοψα τα κρεμμύδια, σκόρδο, κόκκινη πιπεριά αλάτι πιπέρι, φύλλο Δάφνης μαϊντανό φρέσκο και το πουμαρό τα άφησα να μαραθούν πολύ καλά και μετά πρόσθεσα μισό ποτήρι νερό και τα άφησα να μείνουν μόνο με το λάδι τους
Μετα άπλωσα τις μελιτζάνες σε ένα ταψί έριξα από πάνω τα κρεμμύδια και έβαλα κομμένες ντομάτες λίγο πριν είναι έτοιμο το φαγητό μου έριξα λίγο κεφαλοτύρι ♥️♥️♥️♥️

Καλή Απόλαυση

 

ΠΗΓΗΜένια Στεφοπούλου
Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι κοκκινιστό
Επόμενο άρθροΦιλέτο κοτόπουλο σε σάλτσα λεμονιού με κουρκουμα…όταν το στήθος σας φαίνεται αδιάφορο