Mικρά τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Υλικά

3,5 έως 4 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα ελαιόλαδο
1 – 1,5 κούπες τριμμένη φέτα
1 – 1,5 κούπες τριμμένο κασέρι
3 αυγά (και ένα επιπλέον για επάλειψη)
μαύρο πιπέρι
αρωματικά βότανα (ρίγανη, Βασιλικός, ξερός δυόσμος ή ότι άλλο θέλετε εσείς σύμφωνα με τη γεύση σας)
Σουσάμι

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε περίπου 35 τυροπιτάκια
Θερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Αναμειγνύουμε και ζυμώνουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν
Τα μοιράζουμε σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε μέσα σε ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος.
Αναμείξτε το επιπλέον αυγό με μία κουταλιά της σούπας νερό και βουρτσίστε όλα τα μπαλάκια
Πασπαλίστε με σπόρους σουσαμιού και ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας με 3 υλικά σε 5 λεπτά
Επόμενο άρθροΠιτάκια γεμισμένα με μυζήθρα και σουλτανίνα