Υλικά:

300 γραμμάρια άσπρο αλεύρι
200 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
40 g κακάο.
1/2 κουτ.γλ αλάτι
1 κουτ.γρ σόδα ή μισό πακέτο μπέικιν πάουντερ.
200-250 g σταγόνες σοκολάτας.
1/2 λευκή σοκολάτα
2 αυγά μέγεθος L
200 γραμμάρια γιαουρτι
120 ml φρέσκο ​​γάλα.
120 ml λάδι
3-4 βανίλιες.

❝Με έναν συνδυασμό από 2 σοκολάτες, αυτά τα muffins είναι αφράτα, υγρά και γεμάτα γεύση 🧁

Παρασκευή:

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, κακάο, σόδα και αλάτι.
Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, βανίλια και γάλα.
Προσθέστε τα υγρά προϊόντα στα στεγνά ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί χρησιμοποιώ μίξερ.
Ρίχνουμε τις μισές σταγόνες σοκολάτας και τη λευκή σοκολάτα (κομμένη σε μικρά κομμάτια) στο μείγμα και τις υπόλοιπες μισές σταγόνες τις πασπαλίζουμε πάνω από τα μάφιν αφού γεμίσουμε τις φόρμες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 15-20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.

Απολαύστε το!❤️

ΠΗΓΗ: Вкусотийки