Συστατικά

Περίπου 250γρ κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 1/2 φλιτζάνια μηλόξυδο
2 κσ αλεύρι 
4 κουταλιές νερό
2 φλιτζάνια μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
3/4 φλιτζάνια ρύζι 
1 κγ κίτρινη μουστάρδα 
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, δεντρολίβανο και μαϊντανό

Οδηγίες

Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο μέχρι να γίνει καφέ και το βγάζουμε από το τηγάνι.
Στο ίδιο τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει ημιδιαφανές. Προσθέστε το σκόρδο και τον μηλίτη.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι το νερό και προσθέστε τα στο τηγάνι. Ανακατέψτε  μέχρι να βράσει το μίγμα και να πήξει.
Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με όλα τα υπόλοιπα συστατικά.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ και καλύψτε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 190 C. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί και το ρύζι.

www.kitchennostalgia.com