Σκορδόψωμο με τυρί

Συστατικά

110 γρ βούτυρο μαλακό
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
⅓ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα (35 γρ.)
⅓ φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρελα (35 g)
⅓ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ (35 γρ.)
1 κγ ριγανη μπορειτε να βάλετε και 50 γρ κρεμμυδακι φρέσκο ψιλοκομμένο
λαδι
1 μπαγκέτα, 20 cm

Παρασκευή

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την μπαγκέτα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Κόψτε τη μπαγκέτα σε φέτες και στη συνέχεια απλώστε το μείγμα βουτύρου ομοιόμορφα στις φέτες της μπαγκέτας.
Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να ροδίσει και να αρχίσει να ροδίζει
στις άκρες.
Ψηστε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά, κρυώστε και μετά σερβίρετε.

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια με Κρεμώδες σάλτσα τυριού…νόστιμο, ακαταμάχητο.
Επόμενο άρθροΚαταπληκτικά κεμπάπ, φαίνονταν νόστιμα και έχουν απίστευτη γεύση.