Σπανακοτυροπιτάκια

Γεια σας, υπέροχες σεφ! Θέλω να σας παρουσιάσω μερικά μοναδικά νόστιμα σπανακοτυροπιτακια. Εμπνεύστηκα από την Αννα Καραβασίλη που τα εκανε με λάπατα, πολλοί επιφανείς σεφ δημοσίευσαν αυτά με σπανάκι.
Και … ορίστε τα δικά μου με σπανάκι. Ομολογώ, το προτιμώ με σπανάκι.
Το αποτέλεσμα ήταν μια απίστευτα νόστιμη, ελαφρώς τραγανή κρούστα και ένας τρυφερά απαλός πυρήνας. Να πώς τα έφτιαξα!

🌟Τα προϊόντα είναι:

#2 αυγα
# 1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο τυρί
# πρέζα αλάτι
# μισό φλιτζάνι γιαούρτι
# 1 μπέικιν πάουντερ
# 2 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι σίτου
# μισό φλιτζάνι κορν φλάουρ
# 2 φλιτζάνια άσπρο αλεύρι
# 1/3 φλιτζάνι λάδι
# 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο σπανακι
# βούτυρο, περίπου 15 γραμμάρια
# σουσάμι για πασπάλισμα
# Ριγανη για το φινάλε

Εκτέλεση

Το φλιτζάνι με το οποίο μετρώ είναι 200 ​​ml. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη χωρητικότητα. Αλλά είναι σημαντικό να μετράτε όλα τα προϊόντα με ένα ποτήρι.
🌟

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γιαούρτι και το μπέικιν πάουντερ, προσθέτουμε το τυρί, το σπανακι, το λάδι, το αλάτι, το σιμιγδάλι, το κορν φλάουρ, το άσπρο αλεύρι, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, όταν έχουμε μια πηχτή και κολλώδη ζύμη με ένα κουτάλι σχηματίζουμε
τα κεκάκια σε ταψί.. Βάζουμε από πάνω ένα κομμάτι βούτυρο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο και να πάρουν το επιθυμητό χρώμα. Γίνονται γρήγορα, για μένα περίπου 20 λεπτά.
Έξι μεγάλα σπανακοτυροπιτάκια βγαίνουν από αυτά τα προϊόντα. Όσο είναι ακόμα ζεστά τα πασπαλίζουμε με ρίγανη!

Υπέροχη γεύση!