Υλικά:
1/2 πακέτο λεπτά φύλλα πιτας,
2 αυγά +1 για από πάνω
3 κουταλιές γιαούρτι
μια πρέζα διττανθρακικό σόδα
200 γρ τυρί φέτα τριμμενη
λάδι 2 κ.σ.
Λάδι
Σουσάμι για πασπάλισμα
Παρασκευή:
Κόψτε τα φύλλα στην μεση, χρησιμοποιήστε τρία φύλλα για κάθε τυριποτακι.
Τα αυγά χτυπιούνται με γάλα, σόδα και λάδι.
Τα φύλλα αλείφονται με το μείγμα, πασπαλίζουμε με τυρί και τυλίξτε σε σχήμα σαλιγκαριού.
Από πάνω αλλειφουμε χτυπημένο κρόκο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι βούτυρο στη μέση.
Τα τυροπιτάκια ψήνονται στους 160 βαθμούς, σε αέρα, μέχρι να γινουν.
Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα!
Η Συνταγή είναι από το mytasted.blogspot.com