To Σπεντζοφάι της τεμπέλας

Υλικά

500 ml νερό
1 κγ κόκκινη πιπεριά φλωρίνης
1 κουταλάκι μπούκοβο
2 πράσινες πιπεριές
2 λουκάνικα
2 σκελιδες σκόρδο
1 πρέζα αλεσμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι τύπου 500
1 καρότο (δεν εβαλα)
1 κρεμμύδι 
1 ντομάτα
Φρέσκος μαϊντανός

Εκτέλεση

1 Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα καρότα.
2 Προσθέστε το λουκάνικο κομμένο σε φέτες και ανακατέψτε.
3 Όταν τσιγαριστεί το λουκάνικο, προσθέτουμε το αλεύρι, το κόκκινο και μαύρο πιπέρι, μπουκοβο, αλάτι κατά βούληση και νερό. Ανακατεύουμε καλά, σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς.
4 Προσθέστε την τριμμένη ντομάτα και τις σκελίδες σκόρδο. Μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
5 Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΛαβράκι με ψητά λαχανικά
Επόμενο άρθροΤούρτα κωκ