Φανταστείτε μικρά, αέρινα μπαλάκια γεμάτα με γλυκιά γεύση καρότου και εξωτική καρύδα. Τα Τρουφάκια καρότου με καρύδα είναι μια απολαυστική λιχουδιά, ιδανική για να ικανοποιήσει την όρεξή σας για γλυκό χωρίς τύψεις. Το ζουμερό καρότο δίνει υγρασία και θρεπτικά συστατικά, ενώ η καρύδα προσθέτει μια τραγανή υφή και πλούσια γεύση.

Κάθε τρουφάκι είναι ένα μικρό έργο τέχνης, φτιαγμένο με αγάπη και φροντίδα. Αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε τροπικούς παράδεισους με κάθε μπουκιά.

Χρειαζόμαστε

1 κιλό καρότα τριμμένα στο χοντρό τρίφτη,
1 ποτήρι ζάχαρη,
300 γραμμάρια ινδοκάρυδο,
ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το καρότο ,τη ζάχαρη ,και το ξύσμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει όλα του τα υγρά
Μόλις κρυώσει λίγο ρίχνουμε τα 200 γραμμάρια ινδοκάρυδο ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια
τα κάνουνε τρουφάκια και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο τα διατηρούμε στο ψυγείο

Καλή σας επιτυχία.

H Συνταγή είναι της Ioanna Koulouri

Προηγούμενο άρθροΚέικ με μανταρίνι, πορτοκάλι, καρύδα και σταφίδες σουλτανίνα
Επόμενο άρθροΜαγικό Κέικ Σοκολάτας: Ψήνεται στην Κατσαρόλα, Χωρίς Φούρνο!