Φορτωμένη ψητή πατάτα

Υλικά (ανάλογα με τις πατάτες που θα ψήσετε)

Πατάτες όσες θέλετε
Λάδι ή βούτυρο λιωμένο
Πιπέρι
Κρεμμύδι σε σκόνη
Πάπρικα
ξερή ρίγανη

Για την γέμιση
Λιναρόσπορο,
απλό γιαούρτι
Κρεμμύδι
Ντομάτα
Μπρόκολο και
τόνο.

Εκτέλεση

Το ωραίο με τις ψητές πατάτες ψησίματος είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε όσες χρειάζεστε.
Τρυπήστε κάθε πατάτα πολλές φορές παντού με ένα πιρούνι. Περιχύνουμε με 1-2 κουταλάκια του γλυκού λάδι ή βούτυρο και πασπαλίζουμε την κάθε μια γενναιόδωρα με το αλάτι με πιπέρι καγιέν, κρεμμύδι σε σκόνη, και πάπρικα.
Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να κάνετε μασάζ ομοιόμορφα στην επιφάνεια των πατατών.

Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια σχάρα πάνω από ένα ταψί και ψήστε τις στους 220 βαθμούς για 45-60 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος των πατατών σας. Θα ξέρετε ότι έχουν τελειώσει όταν ένα πιρούνι ή σουβλάκι περάσει από τα κέντρα χωρίς αντίσταση.
Όταν είναι έτοιμες οι πατάτες, τις βγάζουμε από το φούρνο και τις αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.

Κόψτε το κάθε ανοιχτη και αφαιρέστε τη σάρκα της πατάτας σε ένα μπολ. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τη ξερή ρίγανη. Πολτοποιήστε με ένα πιρούνι.
Τώρα, ξαναβγάλτε τον πουρέ πατάτας στη φλούδα. Στη συνέχεια προσθέστε απο πάνω λιναρόσπορο, απλό γιαούρτι Κρεμμύδι Ντομάτα
Μπρόκολο και τόνο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια ρολό όπως δεν έχετε ξαναδεί.
Επόμενο άρθροΕνα Κεκάκι πρέπει πάντα να υπάρχει στο σπίτι γρήγορα και εύκολα