ΥΛΙΚΑ

6 αυγα,
μισο φλυντζανι τσαγιου ζαχαρη,
1 φλυντζανι τσαγιου γαλα χλιαρο,
1 φλυντζανι τσαγιου σπορελαιο,
500 γραμναρια σιμιγδαλι χοντρο,
1 βανιλια,
1 μπεικιν παουντερ(φακελακι)
ξυσμα ενος φρεσκου λεμονιου!!

Εκτέλεση

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Ριχνουμε το γαλα,το σπορελαιο, την βανιλια,το μπεικιν,το σιμιγδαλι και τελος το ξυσμα!!!Τοποθετουμε σε ταψακι 28c βουτυρωμενο καλα και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους, αντιστασεις μεσαια σχαρα πανω κατω για 35 λεπτα αναλογα τον φουρνο!!

Το αφηνουμε να κρυωσει!

ΣΙΡΟΠΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

4 φλυντζανια τσαγιου νερο,
4 φλυντζανια τσαγιου ζαχαρη,
2 κουταλιες της σουπας βουτυρο καλο αγελαδινο!

Βραζουμε 4 λεπτα!

Σιροπιαζουμε κρυο γλυκο,ζεστο σιροπι!

Σερβιρουμε με παγωτο!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή μαριναρισμένου κοτόπουλου
Επόμενο άρθροΜπισκοτάκια με κακαό και Μαρμελάδα