Αφράτη Ταραμοσαλάτα της Ευγενίας

Υλικά (για μεζέ 6-8 ατόμων)

150 γραμ. λευκό ταραμά
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 – 500 ml ελαιόλαδο
2-2½ λεμόνια, τον χυμό

Παρασκευή

Σε μίξερ πολτοποιείτε το κρεμμύδι μαζί με το λεμόνι και τον ταραμά. Στη συνέχεια προσθέτετε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο σαν να κάνατε μαγιονέζα. Την αφήνετε στο ψυγείο να πέσει η αψιά γεύση του κρεμμυδιού και να δέσουν τα υλικά, για τουλάχιστον 2 ώρες. Έχετε έτοιμη την πιο αφράτη ταραμοσαλάτα που δοκιμάσατε ποτέ!

Το άρθρο με την συνταγή για αφράτη ταραμοσαλάτα με λάδι πρωτογράφτηκε στο pandespani 

Επόμενο άρθροZυμαρικά σε μια Κούπα του Καφέ, Δείτε το Αποτέλεσμα