Για κάθε ένα πυρέξ μεγάλο στο μέγεθος που βλέπετε.

Υλικά

Για την κρέμα
7 φλυτζανια γάλα πληρες
7 κουταλιές καλά γεμάτες ζάχαρη
7 κουταλιές καλά γεμάτες c.f
3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
7 αυγά καλά κτυπήματα
2 βανίλιες

Για το φύλλο
1 κουτί φύλλο κρούστας
125 γρ.βουτυρο αναλατο λιωμένο.

Για το σιρόπι
3 φλυτζανια ζάχαρη
3 φλυτζανια νερό
Κανέλα ξυλακι .

Εκτελεση

Χτυπω πολύ καλά τα αυγά και βάζω όλα τα υλικά της κρέμας μέσα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύω με ξύλινο κουτάλι αργά μέχρι να πηξει η κρέμα.
Λιώνω το βούτυρο και απλώνω περίπου τα μισά φύλλα ένα ένα βουτυρωνοντας και ντύνοντας το πυρέξ. Ρίχνω μέσα την κρέμα και μετά σκεπάζω με βουτυρωμενα φύλλα.
Ψήνω στον φούρνο μέτρια θερμοκρασία για περίπου μια ώρα.
Φτιάχνω το σιρόπι το περιχυνω και αφήνω να κρυώσει το γαλατομπουρεκο.

Καλή Επιτυχία