Υλικά

Γαρίδες (ξεπαγωμένες και στεγνωμένες)
Ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ούζο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
200 ml πουμαρό
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα
500 ml ζεστό νερό
1/2 πακέτο μακαρόνια Ν°5
Μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα ελαιόλαδο και έριξα τς γαρίδες ( αφού πρώτα τς ξεπαγωσα και τς στεγνωσα από τα πολλά νερά)
τις άφησα να πάρουν χρώμα σε δυνατή φωτιά και έριξα το ούζο ανακάτεψα δύο τρεις φορές και με μια κουτάλα τς έβγαλα σε
ένα πιάτο στο ίδιο λάδι έριξα ένα ξερό κρεμμύδι μισή κόκκινη πιπεριά πουμαρο αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα μόλις πήραν
όλα μια βράση έριξα 500 ml νερό ζεστό και τα μακαρόνια Ν5 πέντε λεπτά πριν κλείσω την φωτιά έριξα και τς γαρίδες έρχεται
ίσα ίσα το νερό με τα μακαρόνια και δενει η σάλτσα (βέβαια όλα αυτά γίνονται και λίγο με το μάτι ) λίγο μαϊντανό και τρώγονται ζεστά ζεστα

Η Συνταγή είναι της κας Μένια Στεφοπούλου