Γεμιστά γιαουρτοψωμάκια με σουσάμι

Υλικά

για την ζύμη
2 ποτήρια και ένα τέταρτο αλεύρι
αυγό
1/2 κουτί γιαούρτι
1/4 φλιτζάνι λάδι
1/2 κουταλιά της σούπας μαγιά
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
αλάτι
330 γρ νερό

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει. Χωρίζουμε σε μπαλάκια και απλώνουμε σε πιτουλες με τα χέρια μας.
Γεμίζουμε ελιές ή τυρί και θυμάρι τριμμένο κατά βούληση.
Ανακατεύω κιτρινο τυρι, μοτσαρέλα, χαλούμι και ελιές και βάζω γεμιση στο κεντρο στο καθένα, τυλίγω και βουτάμε σε ένα μείγμα που αποτελείται από ( 1 κουτ.γλ μαρμελάδα
και 1/2 κουταλιά της σούπας νερό), μετά στο σουσάμι.
Το κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαιρι απο πάνω σταυρωτα
Ψήνουμε στο φούρνο στους 200C πάνω κάτω

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Gharib Naeim