Υλικά:

3-4 ντομάτες
2 μελιτζάνες
3-4 κολοκυθάκια
3 πιπεριές Φλωρίνης
20 κολοκυθοανθους
μαϊντανό
δυόσμο
μάραθο
3 μεγάλα κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι
Ψίχα από τις ντομάτες, κολοκυθάκια και μελιτζάνες….πρόσθεσα τη ψίχα άλλης μιας μελιτζάνας κ ενός επί πλέον κολοκυθιου…
1 κουταλιά της σούπας ρύζι για κάθε γεμιστό (και περίπου 1 κουταλιά του γλυκού για κάθε άνθο)
Ρύζι Καρολίνα (ή οποιοδήποτε άλλο ρύζι για γεμιστά)

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα λαχανικά και αφαιρούμε την ψίχα από τις ντομάτες, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
Ψιλοκόβουμε την ψίχα και την κρατάμε στην άκρη.
Σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε την ψιλοκομμένη ψίχα των λαχανικών, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μυρωδικά, τον πελτέ ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και το ρύζι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Να μην είναι πολύ πικτή η γέμιση από ρύζι .
Γεμίζουμε τις ντομάτες, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές με το μείγμα της γέμισης.
Με το υπόλοιπο μείγμα γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς.
Γεμίζουμε τα γεμιστά μας και με το υπόλοιπο υλικό τυλίγουμε και τους ανθούς μας!
Ρίχνουμε νερό στο ταψί μας να σκεπάσει τους ανθούς μας!!
Εγώ τα φτιάχνω από τη προηγούμενη ημέρα για να μελώσουν και να δέσουν τα αρώματα.
Βάζω το ταψί μου στο ψυγείο κα την άλλη μέρα να ψήνω σκεπασμένα με λαδόκολλα κ αλουμινόχαρτο στους 200βαθμους για 90′
Στη συνέχεια τα ξεσκεπαζω κ τα ψήνω για άλλα 20′ για να πάρουν χρώμα.
Ο χρόνος βέβαια..εξαρτάται..Από τη δύναμη που έχει ο φούρνος σας!!

H συνταγή ειναι της κας Αναστασια Βλαχου