Το Γλυκό Ψυγείο με φρούτα είναι ένα δροσιστικό και απολαυστικό επιδόρπιο, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Υλικά:

Για Την Βάση:

 2 κουπες digestive μπισκότα με επιστρωση σοκολάτα ή σκέτα ψίχουλα
 1/2 κουπας Βούτυρο λιωμένο
Για το στρώμα ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ:
 Τυρί 340γρ (σε θερμοκρασία δωματίου)
 ¼ κουπας Ζάχαρη
 220gr σαντυγί
Για τα ΦΡΟΥΤΑ & Επικάλυψη:
 3 έως 4 μπανάνες (σε φέτες)
 500 γρ ανανά κονσερβοποιημένο τριμμένο, στραγγισμένο καλά
 450γρ φράουλες φέτες
 220 γρ Σαντιγι
 Απο πάνω καρύδια, ψιλοκομμένα
Σιρόπι σοκολάτας
Κεράσια Μαρασκίνο

Εκτέλεση:

Βουτυρώστε ελαφρά ένα ταψί 20×30 εκ. και αφήστε στην άκρη.
Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμίξτε τα ψιχουλα μπισκότου και το λιωμένο βούτυρο με ένα πιρούνι, ανακατεύοντας μέχρι όλα τα ψίχουλα να υγραθούν ομοιόμορφα. Ρίξτε τα ψίχουλα στο έτοιμο ταψάκι και πιέστε σε μια ομοιόμορφη στρώση.
Βάλτε το στο ψυγείο κατά την προετοιμασία της επόμενης στρώσης.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε μαζί το τυρί κρέμας και τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο, περίπου 3 λεπτά. Χρησιμοποιώντας μια μαρίζ, ανακατέψτε την σαντιγί μέχρι να συνδυαστεί καλά.
Απλώστε το μείγμα τυριού κρέμας πάνω από την κρούστα μπισκότου.
Απλώστε τις φέτες μπανάνας σε ένα στρώμα από πάνω από την γέμιση τυριού κρέμας, απο πάνω με ένα ομοιόμορφο στρώμα του τριμμένου ανανά και, στη συνέχεια, ένα ομοιόμορφο στρώμα των φέτες φράουλας.
Καλύψτε με την σαντιγι, ισιώνοντας την κορυφή. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα καρύδια, στη συνέχεια ραντίζουμε με σιρόπι σοκολάτας και γεμίζουμε με κεράσια μαρασκίνο.
Ψύξτε για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: www.browneyedbaker.com