Το δίχρωμο είναι ένα παραδοσιακό κέικ. Σε κάποιους δεν αρέσει πολύ γιατί το βρίσκουν αρκετά στεγνό, αλλά και πολλοί απλά το λατρεύουν. Αν ανήκετε σε αυτή τη δεύτερη ομάδα, ορίστε η ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ενδιαφέρουσα συνταγή.

Συστατικά:

4 αυγά
200 γρ ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ
250 ml γιαούρτι
100 ml λάδι
300 γραμμάρια απλό αλεύρι
3 κουταλιές κακάο

Παρασκευή:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να πάρουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και χωρίζουμε σε δύο μέρη.
Προσθέστε κακάο σε ένα μέρος του μείγματος. Λαδώνουμε τη φόρμα για το κέικ και ρίχνουμε το μείγμα εναλλάξ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, διαβάστε περισσότερα στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου σας περιμένουν τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.